Mirësevini në Xheko Imperial

Luxury Boutique Hotel

Xheko Imperial është një hotel i cilësisë më të lartë, i cili shfaq një aleancë të rafinuar midis luksit dhe traditës, duke iu ofruar vizitorëve një eksperiencë të paharrueshme të vendosur në arkitekturë dhe luks që nuk gjendet askund tjetër në Shqipëri.

Learn More

Dhomat

Dhomat IMPERIAL

 • King size bed
 • Quality wood furniture
 • Free internet access wireless
 • Flat screen TV with multi language channels
 • Central air conditioning
 • Minibar
View Details

Dhomat DELUXE

 • Twin bed
 • Quality wood furniture
 • Free internet access wireless
 • Flat screen TV
 • Central air conditioning
 • Minibar
View Details

Dhomat PREMIUM

 • King size bed
 • Quality wood furniture
 • Free internet access wireless
 • Flat screen TV
 • Central air conditioning
 • Minibar
View Details

Junior Suite

 • King size bed
 • Quality wood furniture
 • Free internet access wireless
 • Flat screen TV
 • Central air conditioning
 • Minibar
View Details

Testimonials

A truly outstanding experience! My husband and I had a fabulous 5 nights staying at Xheko Imperial Hotel, I can recommend this hotel for sure...

Gary Goldman - from Booking.com

A good hotel with clean rooms and attractive staff, so attractive in fact the room service was a little more than myself and my husband expected!...

Claire and Mike - 1 Night, Standard Room

I had a fantastic weekend staying at Xheko Imperial Hotel, I'm already planning my next weekend away here! The staff were all so polite. Looking ...

Carlos Patios - 1 Night, Standard Room

Hoteli

Dhomat

Evente & Konferenca