Le ta shndërrojme eventin tuaj në një dite ëndrrash

Grand Imperial Room

Xheko Imperial vë në dispozicion sallën Grand Imperial,  e vendosur në Lobby me një sipërfaqe  260 m2 ku mund të ndahet në dy seksione, Salla Imperial 1 dhe Salla Imperial 2. Kjo sallë mund të përdoret për evente te ndryshme, workshope, trajnime apo takime biznesi.

Eksploro

White Camelia

White Camelia e vendosur në tarracen Roof Top është vendi ideal për evente të veçanta, kokteje dhe takime.

Eksploro

Kontakto