Imperial

Dhoma Imperial - Xheko Luxury Hotel & Spa

Me një përzgjedhje të kuruar ambientesh që përputhen me rrëfimet artistike, secila dhomë është emëruar në nder të personaliteteve si Mona Lisa enigmatike, madhështia e Luigi XIV, mistika e San Marcos, hijeshia e Elisabetës dhe joshja e Beatriçes.
Të stolisur me motive druri të punuara me mjeshtëri që zbukurohen nën dritën natyrale, Imperial Rooms përqafojnë një simfoni të ngjyrave të ngrohta dhe të gjalla. Çdo dhomë rrëfen një përrallë madhështie…