Deluxe

Dhomat elegante Deluxe

Të mbështjellë me sharmin e përjetshëm dhe me arredim joshës e bashkëkohorë, dhomat elegante Deluxe janë krijuar për të tejkaluar pritshmëritë tuaja.
Çdo cep, çdo detaj e transformon qëndrimin tuaj në një eksperiencë të jashtëzakonshme, pavarësisht nëse jeni duke udhëtuar për punë apo për pushime. Një mbretëri ekselence në Tiranë.