Perfect place for your Meetings business or Conferences

Imperial Room

Salla Imperial mund të përdoret si një sallë eventesh, takimesh apo darkash private dhe është e vendosur në Lobby e cila ka një sipërfaqe prej 60 m2.

Eksploro

Grand Imperial Room

Xheko Imperial vë në dispozicion sallën Grand Imperial,  e vendosur në Lobby me një sipërfaqe  260 m2 ku mund të ndahet në dy seksione, Salla Imperial 1 dhe Salla Imperial 2. Kjo sallë mund të përdoret për evente te ndryshme, workshope, trajnime apo takime biznesi.

Eksploro

Salla Foyer

Salla Foyer ndodhet në katin e parë dhe është vendi ideal për evente të veçanta, kokteje dhe takime.

Eksploro

Salla Gold Orchid

Salla Gold Orchid ndodhet në katin e 12 dhe është vendi ideal për evente të veçanta, kokteje dhe takime.

Eksploro

Kontakto