Hoteli

Madhështi arkitekturore për një qëndrim të paharrueshëm. Pamje panoramike të Tiranës, udhëtime gastronomike dhe mishërim i përkushtimit dhe punës së unifikuar në grup.

Xheko Imperial
Luxury Hotel & Spa
Pranë Zemrës së Tiranës

Xheko Imperial rrezaton aurën e një pallati mbretëror, të projektuar me detaje arkitekturore për një qëndrim të paharrueshëm.

Dhoma
0
Staf
0
Shërbime
0 +
Vite
0

Ne krenohemi për ofrimin e shërbimeve të pashembullta për klientët tanë.

Millenium Oda - Xheko Hotel Luxury Room

Rooftop-i ynë magjepsës me një arredim vibrant në ngjyra dhe lule natyrale ofron gjithashtu një pamje spektakolare të Tiranës duke krijuar një përvojë ideale për të shijuar gatimet tradicionale dhe ndërkombëtare, nën tingujt e muzikës Live ose DJ.

Që prej 1993,

Ka qenë një nder të mirëpresim një klientelë të shquar të përbërë nga ambasadorë, trupa diplomatikë, artistë dhe biznesmenë ndërkombëtarë, duke ruajtur një reputacion të shkëlqyer.

Me 71 dhoma të arreduara me orendi druri të cilësisë më të mirë që rezonojnë me artin e Rilindjes, Xheko Imperial ofron një atmosferë intimiteti dhe elegance.

Xheko Imperial krenohet me orkestrimin e rasteve të patëmeta, nga ditëlindjet dhe koktejet e deri te takimet dhe mbledhjet e korporatave. Këto ngjarje janë të organizuara me përpikëri dhe mbahen në ambiente ekskluzive të pajisura me pajisje moderne.

Main lobby bar area and celling - Xheko Imperial Luxury Hotel & Spa - Tirana