Xheko Imperial vë në dispozicion sallën Grand Imperial,  e vendosur në Lobby me një sipërfaqe  260 m2 ku mund të ndahet në dy seksione, Salla Imperial 1 dhe Salla Imperial 2. Kjo sallë mund të përdoret për evente te ndryshme, workshope, trajnime apo takime biznesi.

Kontakto