Gift Card

Trajtoni dikë të veçantë me dhuratën e të gjitha shërbimeve tona të shkëlqyera SPA dhe Wellness. Gift Cards janë të disponueshme dhe ideale për cdo ditëlindje dhe përvjetor.

Ku dëshironi të dërgoni kartën?
Tek unë:
Tek ata:
Personalizojeni dhuratën tuaj
Zgjidhni opsionin tuaj të pagesës: