Shiko Dhomat

Hyni në një mbretëri ku luksi dhe sofistikimi harmonizohen. Nga eleganca e dhomave tona Deluxe deri tek Suitat tona Junior, çdo hapësirë premton një përvojë unike. Dhomat tona Standarde ofrojnë një strehë të qetë, ku çdo detaj kujdeset për komoditetin tuaj.

Luxurious Comfort

Dhoma Imperial - Xheko Luxury Hotel & Spa
Imperial Rooms ju ofrojnë në një mbretëri ku bashkohen luksi, individualiteti dhe sofistikimi.
Dhomat elegante Deluxe
Një simfoni komoditeti dhe sofistikimi ju mirëpret në dhomat Deluxe.
Dhoma Standard
Zhytuni në një sferë luksi dhe përqafoni një strehë të qetë dhe komode ku çdo detaj është i orkestruar për të përmbushur komoditetin tuaj.
Junior Suite
Zhytuni në joshjen e Junior Suites të dekoruar me detaje, me ambiente të dizenjuara me kujdes që përcjellin relaksim.