Standard

Përmirësoni eksperiencën tuaj ndërsa filloni një udhëtim të ri dhe shijoni luksin e mikpritjes tonë. Ndërsa ju relaksoheni, rimbusheni dhe gjeni paqe duke u shkëputur nga kërkesat e botës së jashtme, ne ju sigurojmë një shërbim të jashtëzakonshëm për të ushqyer nevojat tuaja. Aty ku rehatia nuk është thjesht një koncept, por një realitet.
Full Facility
Toiletries
Room Service
Free Coffee
Coffee Maker
2 Restaurants
24/7 Reception
CCTV
Internet Access
Air Conditioner
Fast Respond
Comfortable Beds
Swimming Pool
Airport Shuttle
Fitness Center

Dhomat e tjera

Imperial Rooms ju ofrojnë në një mbretëri ku bashkohen luksi, individualiteti dhe sofistikimi.
Një simfoni komoditeti dhe sofistikimi ju mirëpret në Deluxe Rooms.
Zhytuni në joshjen e Junior Suites të dekoruar me detaje, me ambiente të dizenjuara me kujdes që përcjellin relaksim.