Junior Suite

Pavarësisht nëse jeni duke udhëtuar vetëm, dëshironi të krijoni kujtime të reja dhe të çmuara me familjen, ose miq të afërt, Junior Suites premtojnë hapësira të mëdha, tone të ngrohta dhe tërheqëse dhe një sërë komoditetesh cilësore. Jo vetëm një dhomë – një përvojë e jashtëzakonshme.
Full Facility
Full Facility
Toiletries
Toiletries
Room Service
Room Service
Free Coffee
Free Coffee
Coffee Maker
Coffee Maker
2 Restaurants
2 Restaurants
24/7 Reception Service
24/7 Reception
CCTV
CCTV
Internet Access - Free WIFI
Internet Access
Air Conditioner
Air Conditioner
Fast Service Response
Fast Respond
Comfortable Beds
Comfortable Beds
Swimming Pool
Swimming Pool
Airport Shuttle
Airport Shuttle
Fitness Center
Fitness Center

Dhomat e tjera

Dhoma Imperial - Xheko Luxury Hotel & Spa
Imperial Rooms ju ofrojnë në një mbretëri ku bashkohen luksi, individualiteti dhe sofistikimi.
Dhomat elegante Deluxe
Një simfoni komoditeti dhe sofistikimi ju mirëpret në dhomat Deluxe.
Dhoma Standard
Përqafoni një strehë të qetë dhe akomoduese ku çdo detaj është i orkestruar për të përmbushur komoditetin tuaj.
DELUXE KING ROOM WITH CITY VIEW - Tirana Albania - Xheko Imperial Luxury Hotel and Spa - 5 Five Star Hotel in Tirana
Relaksohuni në sofistikim brenda dhomës sonë luksoze Deluxe King with City View. Përjetoni elegancën moderne dhe pamjet magjepsëse të qytetit.