Imperial

Me një përzgjedhje të kuruar ambientesh që përputhen me rrëfimet artistike, secila dhomë është emëruar në nder të personaliteteve si Mona Lisa enigmatike, madhështia e Luigi XIV, mistika e San Marcos, hijeshia e Elisabetës dhe joshja e Beatriçes. Të stolisur me motive druri të punuara me mjeshtëri që zbukurohen nën dritën natyrale, Imperial Rooms përqafojnë një simfoni të ngjyrave të ngrohta dhe të gjalla. Çdo dhomë rrëfen një përrallë madhështie…
Full Facility
Full Facility
Toiletries
Toiletries
Room Service
Room Service
Free Coffee
Free Coffee
Coffee Maker
Coffee Maker
2 Restaurants
2 Restaurants
24/7 Reception Service
24/7 Reception
CCTV
CCTV
Internet Access - Free WIFI
Internet Access
Air Conditioner
Air Conditioner
Fast Service Response
Fast Respond
Comfortable Beds
Comfortable Beds
Swimming Pool
Swimming Pool
Airport Shuttle
Airport Shuttle
Fitness Center
Fitness Center

Dhomat e tjera

Dhomat elegante Deluxe
Një simfoni komoditeti dhe sofistikimi ju mirëpret në dhomat Deluxe.
Dhoma Standard
Përqafoni një strehë të qetë dhe akomoduese ku çdo detaj është i orkestruar për të përmbushur komoditetin tuaj.
Junior Suite
Zhytuni në joshjen e Junior Suites të dekoruar me detaje, me ambiente të dizenjuara me kujdes që përcjellin relaksim.
DELUXE KING ROOM WITH CITY VIEW - Tirana Albania - Xheko Imperial Luxury Hotel and Spa - 5 Five Star Hotel in Tirana
Relaksohuni në sofistikim brenda dhomës sonë luksoze Deluxe King with City View. Përjetoni elegancën moderne dhe pamjet magjepsëse të qytetit.