Deluxe

Të mbështjellë me sharmin e përjetshëm dhe me arredim joshës e bashkëkohorë, dhomat elegante Deluxe janë krijuar për të tejkaluar pritshmëritë tuaja. Çdo cep, çdo detaj e transformon qëndrimin tuaj në një eksperiencë të jashtëzakonshme, pavarësisht nëse jeni duke udhëtuar për punë apo për pushime. Një mbretëri e përsosmërisë së pakrahasueshme.
Full Facility
Toiletries
Room Service
Free Coffee
Coffee Maker
2 Restaurants
24/7 Reception
CCTV
Internet Access
Air Conditioner
Fast Respond
Comfortable Beds
Swimming Pool
Airport Shuttle
Fitness Center

Dhomat e tjera

Imperial Rooms ju ofrojnë në një mbretëri ku bashkohen luksi, individualiteti dhe sofistikimi.
Zhytuni në një sferë luksi dhe përqafoni një strehë të qetë dhe komode ku çdo detaj është i orkestruar për të përmbushur komoditetin tuaj.
Zhytuni në joshjen e Junior Suites të dekoruar me detaje, me ambiente të dizenjuara me kujdes që përcjellin relaksim.