Junior Suite

Junior Suite

Pavarësisht nëse jeni duke udhëtuar vetëm, dëshironi të krijoni kujtime të reja dhe të çmuara me familjen, ose miq të afërt, Junior Suites premtojnë hapësira të mëdha, tone të ngrohta dhe tërheqëse dhe një sërë komoditetesh cilësore. Jo vetëm një dhomë – një përvojë e jashtëzakonshme.

Standard

Dhoma Standard

Përmirësoni eksperiencën tuaj në Dhomën Standarde ndërsa përfitoni nga ofertat tona. Përqafoni një strehë të qetë dhe akomoduese ku çdo detaj është i orkestruar për të përmbushur komoditetin tuaj. Aty ku rehatia nuk është thjesht një koncept, por një realitet.

Deluxe

Dhomat elegante Deluxe

Të mbështjellë me sharmin e përjetshëm dhe me arredim joshës e bashkëkohorë, dhomat elegante Deluxe janë krijuar për të tejkaluar pritshmëritë tuaja.
Çdo cep, çdo detaj e transformon qëndrimin tuaj në një eksperiencë të jashtëzakonshme, pavarësisht nëse jeni duke udhëtuar për punë apo për pushime. Një mbretëri ekselence në Tiranë.

Imperial

Dhoma Imperial - Xheko Luxury Hotel & Spa

Me një përzgjedhje të kuruar ambientesh që përputhen me rrëfimet artistike, secila dhomë është emëruar në nder të personaliteteve si Mona Lisa enigmatike, madhështia e Luigi XIV, mistika e San Marcos, hijeshia e Elisabetës dhe joshja e Beatriçes.
Të stolisur me motive druri të punuara me mjeshtëri që zbukurohen nën dritën natyrale, Imperial Rooms përqafojnë një simfoni të ngjyrave të ngrohta dhe të gjalla. Çdo dhomë rrëfen një përrallë madhështie…