Room Description

Dizenjuar me konfortin dhe rehatinë tuaj në mendje, dhomat Premium kanë të gjithe finesën e një dhomë funksionale të bukur. Ofrimi i një atmosfere relaksuese bën të mundur që  mysafirët tanë të kenë komoditetin maksimal.

Dhomat Premium ofrojnë përfitime ekskluzive për mysafirët tanë gjatë punës ose relaksimit duke marrë të gjithë vëmendjen tonë për ti siguruar një shërbim me standarde të cilësisë së lartë.

Bëhu mysafiri ynë unik!

King size bed Digital save Central air conditioning
Quality wood furniture Coffee maker Phones – Electricity 110/220 V
Desk Complimentary fresh fruits Free internet access wireless
Parquet floor Minibar Flat screen TV with multi language channels
  • Shower
  • Bidet
  • Magnifying mirror
  • Hair dryer
  • Phone
  • Fire and Smoke detector
  • Sprinkler system
  • Card entry
  • Flame retardant textiles
  • Emergency exit on each floor