Room Description

Për ato udhëtime të veçanta e të paharrueshme, Junior Suite ofron hapësirën ​​e përsosur për cdo mysafir, grup miqsh apo familje. Me tone të ngrohta dhe relaksuese, suita është elegante dhe ofron ndjesinë e një apartamenti luksoz privat.

Një qëndrim për të mos u harruar!

King size bed Digital save Central air conditioning
Quality wood furniture Coffee maker Phones – Electricity 110/220 V
Desk Complimentary fresh fruits Free internet access wireless
Parquet floor Minibar Flat screen TV with multi language channels
  • Shower
  • Bidet
  • Magnifying mirror
  • Hair dryer
  • Phone
  • Fire and Smoke detector
  • Sprinkler system
  • Card entry
  • Flame retardant textiles
  • Emergency exit on each floor