Room Description

Elegante dhe të sofistikuara dhomat Deluxe ofrojnë konfortin e pritshëm të një akomodimi të klasit të parë. Komode dhe me shumë hapesirë dhomat sigurojnë relaksin maksimal ndërsa dekorimi i brendshëm elegant krijon një ambjent qetësise për mysafirët tanë që janë duke udhëtuar për biznes apo pushime.

Përjetoni luksin dhe rehatinë në një shkallë ndryshe !

Krevat Twin Digital save Sistem qëndror kondicionimi
Mobilje druri cilësore Makinë kafeje Telefon – Elektricitet 110/220V
Tavolinë Fruta të freskëta Akses në internet pa pagesë
Parket Minibar TV me ekran të sheshtë me kanale në shumë gjuhë
  • Shower
  • Bidet
  • Magnifying mirror
  • Hair dryer
  • Phone
  • Fire and Smoke detector
  • Sprinkler system
  • Card entry
  • Flame retardant textiles
  • Emergency exit on each floor