Show

Ideale per një qëndrim të shkurtër, dhomat premium ofrojnë një konfort modern. Secila prej tyre është unike. Dekor elegant, harmoni ngjyrash, mobilje druri, gjithçka që ju nevojitet për tu shplodhur.

Përshkrimi i dhomës

 • Sipërfaqa :Premium A 25m², Premium B 33m², Premium C 40m², Premium D 42m²
 • Krevate deluxe
 • Mobilim klasik dhe i ngrohtë me dru
 • Copa te një kualiteti mbretëror
 • Tavolinë pune
 • Dyshemeja me parket
 • Shërbim në dhomë
 • Siguri elektorinike në dhomë
 • Kasafortë digitale
 • Makineri kafe/çaji
 • Minibar
 • Kondicionim qëndror
 • Telefon
 • Internet
 • Kanale televizive Shqip, Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht,

Banjot

 • Ngrohja bëhet nga poshtë (dyshemeja)
 • Jakuzi dhe dush me hidro-massage
 • Aksesorët me Kristale Swarovski
 • Pasqyrë “makeup” me ndriçim, tharëse flokësh Siguria
 • Tharëse flokësh
 • Telefon në banjë

Siguria

 • Të gjitha dhomat dhe suitat e Xheko Imperial janë në përputhje me normat më të fundit të sigurisë ndërkombëtare
 • Sistem kundra zjarrit / Dedektues zjarri dhe tymi
 • Tekstile anti zjarr
 • Hyrja nëpër dhoma bëhet me karta digitale
 • Dalje e dytë emergjence ne cdo kat
 

3d