Show

Ju keni zgjedhur njëri-tjetrin tani na zgjidhni ne për të bërë këtë ditë të veçantë për ju!

Xheko-Imperial është vendi ideal për dasmën dhe ceremoninë tuaj martesore. Ne ju garantojme një eksperiencë të paharrueshme dhe unike, duke u kujdesur për çdo detaj.

Çifti ka te përfshirë:

 •  Një natë akomodimi në Dhomë Deluxe natën e martesës
 •  Shampanjë në dhomë
 •  Buqetë me lule
 •  Menu testimi (për 2 persona)
 •  Çmime speciale akomodimi për dhomat e rezervuara për të ftuarit e dasmës

Ne jemi të gatshëm t’ju asistojmë në zgjedhjen e shërbimeve të mëposhtme:

 •  Dekorimin e ambientit
 •  Ftesa të personalizuara
 •  Fotografi profesionale
 •  Muzikë Live/DJ
 •  Aksesorë
 •  Lule
 •  Parukeri
 •  Veshja e nuses dhe e dhëndrit