Show

Hotel Xheko Imperial ofron ambjente dhe salla e dekoruara me elegance për evente të ndryshme duke reflektuar pritshmerite tuaja për një shërbim me cilësi të lartë. Me ambjentet e reja me kapacitete të ndryshme dhe fleksibel ne ju sigurojme që çdo conference apo event do të lënë një përshtypje të paharrueshme, që nga prezantimi i parë deri te dollia e fundit festive.


SALLA WHITE CAMELLIA


Salla White Camellia me ndriçim natyral ndodhet në terrace dhe është vendi ideal për evente private, pritje apo takime.


SALLA GRAND IMPERIAL  1 & 2


Grand Imperial Room ka një sipërfaqe prej 260 m2 dhe mund të ndahen në dy seksione Imperial Room 1 dhe Imperial Room 2. Kjo dhomë mund të përdoren për trajnime, takime, dasma apo evente te ndryshme. Kjo sale ka dalje emergjence dhe është e pajisur me të gjitha pajisjet e nevojshme për organizimin e aktiviteteve tuaja.


SALLA IMPERIAL ROOM 3


 Salla Imperial 3 ka nje siperfaqe prej 60 m2 dhe mund të përdoret për darka apo dreka private, takime, trajnime apo evente të ndryshme . Kjo sallë e areduar me elegance e kombinuar me ndriçim natyral e ben eventin tuaj me special.


EVENTE


Ambjente dhe salla elegante në këtë Hotel Biznesi në Shqipëri


KONFIGURIMI