• lobby bar

  lobby bar

  Lobby Bar is a stunning venue providing an expansive choice of areas to sit and enjoy drinks and snacks…
 • Tarraca Xheko Imperial

  Tarraca Xheko Imperial

  Shijoni një përvojë fantastike të kuzhinës në Tarracën panoramike të Xheko Imperial…
 • Mirësevini tek Xheko Imperial

  Mirësevini tek Xheko Imperial

  Xheko Imperial Hotel, ngjitet në gamën me të lartë. Me një kombinim të rafinuar të luksit dhe traditës…
 • Dhomat & Suitat

  Dhomat & Suitat

  Shijoni nje dekor elegant, harmoni ngjyrash, mobilje druri, gjithçka që ju nevojitet për tu shplodhur…
Show

Xheko Imperial

Xheko Imperial Hotel, ngjitet në gamën me të lartë. Me një kombinim të rafinuar të luksit dhe traditës, Xheko Imperial Hotel i ofron klientelës së saj një konfort të veçantë. 29 dhoma nga të cilat 15 janë dhoma Deluxe dhe Imperiale që e bëjnë Xheko Imperial Hotel unik.

Xheko Imperial Hotel ju ofron një bar elegant, një restorant të mrekullueshëm, një sherbim të shkëlqyer, e gjitha kjo e shoqëruar me një luks imperial.

Oferta

Shijoni ofertat tona fantastike…
welcome to xheko imperial

Xheko Imperial Hotel

Kombinim perfekt i luksit dhe traditës…

Evente & Dasma

Momente të paharrueshme...

Tarraca Xheko Imperial

Shijoni një përvojë fantastike të kuzhinës në Tarracën panoramike të Xheko Imperial

Restorantet

Shijet, aromat e kushinës dhe nuancat e saj Agroni dhe Alberti i njohin mirë… Agroni thotë për kuzhinën : « Duhet ruajtur shija e produktit. Produkti duhet punuar me kujdes në mënyrë që të mos humbasë shijen dhe aromën e origjinës.


Përjetoni një Dasmë Imperiale në Xheko Imperial

Dasma e ëndrrave tuaja në një stil unik me përkujdesjen e një stafi profesionist

25-th anniversary of xheko imperial

Grand Opening of Xheko Imperial Hotel 25-th anniversary.